четвртак, 25. октобар 2012.

Novi roman Gonsala M. Tavareša Mašina Jozefa Valzera



Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o izlasku novog romana portugalskog pisca Gonsala M. Tavareša Mašina Jozefa Valzera, trećeg dela tetralogije Kraljevstvo, u prevodu Tamine Šop.

Gonsalo M. Tavareš, jedan od najčitanijih savremenih portugalskih autora i dobitnik brojnih nacionalnih i međunarodnih nagrada, bio je gost Međunarodnog beogradskog sajma knjiga 2011. godine. Ovo je peta knjiga Gonsala M. Tavareša u izdanju Trećeg Trga, koji ekskluzivno objavljuje njegova dela u Srbiji.

Mašinu Jozefa Valzera moći ćete da kupite na štandu Trećeg Trga na Sajmu knjiga od srede 24. oktobra, po promotivnoj ceni.
Podsećamo vas da uz svaku kupovinu poklanjamo jednu knjigu, a očekuju vas i druge povoljnosti.

Za sve biblioteke Treći Trg je obezbedio posebne popuste i mogućnost da popune svoje fondove našim starim izdanjima koja dobijaju besplatno. Ova akcija traje dok ima zaliha.

Posetite nas u hali 1, na štandu br. 1412, desno od info pulta, ili iskoristite specijalne popuste na naša izdanja u okviru programa off sajam u španskom baru Casa Garcia na Zelenom vencu, Kraljevića Marka 19, do kraja ove nedelje.

Vaš Treći Trg


Нема коментара: