субота, 29. октобар 2011.

Gonsalo M. Tavareš i Kateržina Rudčenkova gosti Trećeg Trga ovog vikenda

Podsećamo Vas da su poslednjeg sajamskog vikenda gosti Trećeg Trga portugalski pisac Gonsalo M. Tavareš i češka pesnikinja Kateržina Rudčenkova.

Kateržina Rudčenkova družiće se s publikom na našem štandu u hali 1, br. 1412, danas od 14 do 16 časova. Gonsalo M. Tavareš biće naš gost danas od 18.30 do 20.30 i sutra od 16 do 18 časova.

Imaćete priliku da ga vidite i na štandu počasnog gosta, 29. oktobra od 19 do 19.20h, kao i na nekim manifestacijama van sajma knjiga kao što je program Knjiga i džez: putovanje u Indiju u Domu omladine danas u 17 časova.

Večeras, u 22h u baru Casa de Garcia na Zelenom vencu održaće se pozorišni performans Fotografija (priča o vampiru iz Beograda) zasnovan na tekstu Gonsala M. Tavareša, a posle predstave uslediće razgovor sa autorom i čitanje poezije u kojem će učestvovati i Kateržina Rudčenkova (Češka) i Neva Lukić (Hrvatska). U nedelju u 20h u Studentskom kulturnom centru očekuje Vas pozorišna predstava Tri osobe ili kako je govorio gospodin Valeri prema Kvartu Gonsala M. Tavareša u izvođenju Teatro de Cidade Branca i ponovno druženje sa autorom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovim lokacijama i da zajedno uživamo u poslednjim danima sajma knjiga.

Нема коментара: