петак, 17. март 2017.

POZIV ZA VOLONTERE ZA 11. BEOGRADSKI FESTIVAL POEZIJE I KNJIGE „TRGNI SE! POEZIJA!”Dragi prijatelji,
Treći Trg raspisuje konkurs za volontere/saradnike za 11. Beogradski festivalu poezije i knjige TRGNI SE! POEZIJA! koji se održava od 11. do 15. maja 2017. godine u Beogradu i Čačku.
Volonteri će kroz angažovanje na festivalu dobiti priliku da se druže s pesnicima i prevodiocima iz različitih gradova i zemalja, primene i poboljšaju svoja znanja stranih jezika, da se upoznaju s timskim radom i steknu uvid u organizaciju jednog međunarodnog književnog festivala.
Za festival tražimo volontere koji su posvećeni, odgovorni, komunikativni, a glavni uslov je znanje engleskog i/ili nekog od sledećih jezika: francuski, nemački, španski, katalonski, poljski, slovenački i grčki. Od volontera se očekuje prisustvo na festivalu u toku festivalskih dana i direktna komunikacija s umetnicima iz inostranstva, kao i rad na drugim književnim i umetničkim programima u toku trajanja festivala.
Takođe, tražimo i volontere za predfestivalsku kampanju koja će biti realizovana u drugoj polovini i početkom maja, a potrebni su nam odgovorni i komunikativni kandidati koji se uklapaju u fleksibilniji dnevni raspored.
Prednost imaju mladi i studenti Filološkog, Filozofskog, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka i Univerziteta umetnosti, ali i svi ostali koji žele da kroz saradnju sa Trećim Trgom doprinesu realizaciji festivala i steknu korisno iskustvo.
Po završeku festivala volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju i poklone: knjige, beležnice, majice i sl.
Konkurs za prijave otvoren je od 15.3. do popunjavanja tima volontera/saradnika.
Zainteresovane molimo da pošalju CV sa kontakt podacima i fotografiju na mejl adresu: trecitrg@gmail.com. U naslovu mejla naznačite: za konkurs za volontere.
Vaš Treći Trg

Нема коментара: