среда, 28. децембар 2011.

Otvorena internet knjižara Trećeg Trga


Od sada izdanja Trećeg Trga možete kupiti i putem interneta. Preko našeg Facebook profila i imejla možete naručiti knjige Trećeg Trga po najpovoljnijim cenama na tržištu (cene su niže od cena u knjižarama) uz besplatnu dostavu Post Express-om na teritoriji Srbije. Moguća je dostava i u inostranstvo, u tom slučaju naručilac snosi troškove poštarine (cena izdanja + PTT).

Možete pogledati naša izdanja poređana po edicijama na našem Facebook profilu (http://www.facebook.com/profile.php?id=100003220130915) ili blogu (http://trecitrg.blogspot.com/), na kojima su dostupni kratki opisi knjiga, korice i informacije o cenama. Na našem blogu uskoro ćete moći da nađete više informacija o knjigama i autorima. Da biste naručili naša izdanja, bedževe ili majice pošaljite nam poruku u inbox Facebook-a ili imejla (trgnise@gmail.com), navedite željene naslove ili artikle, Vaše ime, adresu, kontakt telefon i vreme dostave koje bi Vam odgovaralo. Izabrani artikli biće Vam isporučeni u roku od 48 sati radnim danima.

Izdanja na kojima je naznačeno da su na rasprodaji imaju poseban popust. Da biste iskoristili povoljnost ove ponude neophodno je da naručite najmanje 2 naslova.

Ukoliko imate pitanja, možete nas kontaktirati preko inbox-a Facebook profila, imejla: trecitrg@gmail.com ili na telefon: +381 69 1979 007.

Takođe vas podsećamo da su izdanja Trećeg Trga dostupna u bifeu Ventil, u Kapetan Mišinoj 14, do Nove godine.

Нема коментара: